Vestzaktheater de Paerdestal

De Paerdestal is gelegen in één van de oudste gedeelten van de kern Terneuzen met een enigszins historisch karakter en aanblik.

De Paerdestal is een vestzaktheater met voorstellingen voor een breed publiek van alle leeftijden, een ruimte waarin theatergezelschappen en (jonge) bands try-outs en kleine concerten c.q. uitvoeringen kunnen geven.

Voor de programmering willen we tevens bandjes aantrekken, zodat men met deze nog vrij onbekende bandjes kennis kan maken en de bandjes de kans hebben zich te laten zien.

De randprogrammering bestaat uit het verhuren van de ruimte aan particulieren en bedrijven die de ruimte willen gebruiken voor het houden van kleinschalige activiteiten (conferenties, workshops, kleinschalige feesten etc.). Tevens kan de Paerdestal worden gehuurd door wat kleinere muziek-, dans- en toneelgezelschappen die de ruimte willen gebruiken als oefenruimte.

Door middel van samenwerking met ThemaTien is het ook mogelijk om in de Paerdestal een kinderfeestje te geven. Voor meer informatie over het geven van een kinderfeestje, klik hier.

De Paerdestal bestaat uit een theatergedeelte en cafégedeelte.
Het theatergedeelte is een ruimte van 10 x 7m waarin een klein podium kan gestald worden. Het theater is voorzien van licht- en geluidsapparatuur.

Het cafégedeelte is geopend op vrijdagen na 16 uur en op zaterdagen vanaf 14 uur. Daarnaast zal de horecafunctie worden benut tijdens evenementen in de gemeente.

Op aanvraag serveren wij voor groepen meergangendiners, buffetten, varken aan het spit, en al wat nog meer ten tafel kan komen. Neem even contact met ons op zodat we uw culinaire wensen kunnen bespreken.

Voor verdere informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier of telefonisch via 06-14386728 (Monique Harte) of via 06-33091075 (Jan Harte).

 

 

 

 

test